Greg34 Creative Commons License 2021.11.17 0 0 49185

Legyetek szívesek, aki olvassa ezt, vagy esetleg találkozott már ilyen hibával ne tartsa magában, segítsetek nekem, mert a nemzetközi helyzet fokozódik, masszív szopóág kibontakozóban... :( Generátorcsere.. Felhívtak hogy kicserélték, de baj van, nem tudják mérni, mert az autó nem indul, illetve beindul de azzal a lendülettel meg is áll. Menjek már oda mihamarabb. Odaértem, először mutatták a régi Denzo generátort, a pajzs alul törött, felül is van egy kis repedés.. oké. De nézzük már ezt az autót, mi van vele, miért nem indítható. Beülök, izzítok, elfordítom a kulcsot, máris hallok valami rendelleneset, ami eddig nem volt. A tápszivattyú, vagy mi az istennyila adja azt a magas kerepelő, ciripelő hangot. Most olyan hangja van, mintha víz alá nyomtam volna. Megváltozott a frekvenciája, inkább "bluggyogásszerű" hangja van, és halkabb is, mintha változna is, Izzítás vége, (látom a voltmérőn hogy ezt megcsinálta) Indítanám, de ha el is indul, akkor kisvártatva megáll. Ha nyomom a gázt 2mp.-el tovább megy, de elhal, és megáll... Nagyobb baj az hogy fogalmuk sincs hogy mitől lehet. Ők csak generátort cseréltek. Amit gyorsan mérgemben tudtam, az annyi hogy kértem tőlük egy csavarhúzót, és levettem a gázolaj nyomó csövet, s úgy indítóztam hogy nyomja-e a gázolajat.. Jól odatrutyiztam nekik a betonra.. nyomja, de akkor is teljesen megváltozott, halkabb, és másabb lett a hangja! Mi lehet a probléma? Mi csinálhat ilyet..