idooogeep Creative Commons License 2021.11.15 0 0 3498

Nem tudom eldönteni, de általában az ilyen kacifántos  dolgoknál igazad szokott lenni. Én csak azt nem tudom megérteni, honnan a fészkesből szedik ki a rossz válaszok tömegét, amikor én  a magam részéről a kezdetektől fogva elégedett voltam a  magam teljesítményével. Akkoriban sem volt mindennapos, hogy ilyen arányú vereségekbe fussak bele. Ennek ellenére,  azóta már többször is belefutottam 9:1-es vereségekbe, és nem a legjobbaktól.
Mai ellenfelemmel is így jártam. Anélkül, hogy bántani akarnám, bár őt hozták ki erősebbnek- nos ezt sem értem nagyon- hiszen  a mutatóim általában jobbak nála, ellene elért győzelmeim száma is majdnem a duplája az övének-, de ez most bejött.
Abban igazad van, hogy rengeteg múlik a szerencsén, de azt azért  jó volna látni, hány meccsből veszik a nem tudott kérdéseimet, mert az tuti, hogy nem csak egyből.

Ez is valami olyan hókusz-pókusz lehet, mint  a már kapott kérdéseket  kapsz, ha kijátszod  a kártyát.  Nos hosszú-hosszú ideig ez sem volt igaz (múltkoriban írtam róla),., mert azért arra emlékszem hogy már mivel találkoztam. És mióta tényleg ilyen esetekben már kapott kérdéseket kapok, sima győzelmek jönnek...No erről ennyit.

Előzmény: erobika (3496)