Van egy hipotézisem. Nem biztos, hogy igaz, de én a következőkre gondolok.
Kaptam már ki csúnyán én is jóval kisebb csillagostól. 1-4 csillagosig. Azt figyeltem meg, hogy ezek a játékosok (amennyiben nem újrakezdők) hónapokig nem lépnek előrébb. Van aki szinte ugyanakkor kezdte, mint mi, és még mindig egy-két-három csillagos. Amennyiben megmaradnak ezeken a szinteken, rengeteg ismétlő kérdést kapnak, amiben tökéletesen begyakorolják magukat és gyorsan tudnak válaszolni. Mi már azokat a kérdéseket (főleg amelyek nem a tudással, hanem mindenféle hülye ismeretekkel kapcsolatosak) rég elfelejtettük, vagy meg sem jegyeztük. Ők viszont élből már tudják.
Mi hozzájuk képest többszörösét kaptuk az új kérdéseknek (hiszen minden szinten vannak csak annak a szintnek a kérdései) így a több kérdésből még többet már nem könnyű megjegyezni. Persze nyilván van akinek ez is sikerül.
Rengeteg múlik ezek után a szerencsén.
Én szívesebben játszom nagy csillagosokkal, pedig általában erősebbek nálam. Mégis valahogy kiegyenlítettebb a küzdelem, nincs az a nagy arányú különbség, mint néha a kisebb csillagosok esetében. Nem tudom, ti hogy látjátok ezt?