Tegnapit a mindigo előtt nézve is öröm volt látni, annak ellenére is, hogy 1,5 negyedig kép sem volt. Szerintem a szezon eddig legjobb játékát mutattuk be, a harmadik negyedben meg kimagaslóan a szezon legjobb 10 percét nyomtuk.
Kivételesen meccsen belüli hullámzások sem voltak, stabilan tudtuk játszani, nem megremegve, nem befosva, nem leolvadva. Ebben Lazicsnak hatalmas szerepe volt, hogy a szűk rotációt nagyon jól forgatta, és mindenki hozza tudott tenni.
Ford egyértelműen a legjobb meccsét hozta, rengeteget melózott, brusztolt, jól áll neki amikor nem kell gondolkodni csak dobni, pöcizni, bírom a palit 😄😄
5-5 a nagyszünetben, egy rossz szavunk nem lehet, és az utóbbi két meccsen már egészen biztatóan alakult a játék is. Kis pihenés nem fog ártani a srácoknak - bár nálam ez nonszensz, hogy 4 hétre leáll a bajnokság - kisebb, nagyobb sérüléseket ki lehet heverni, tovább csiszolni a játékot, változtatni azon amire két meccs között nincs idő.
Örülök nagyon, hogy tegnap végre komoly hangulat volt a meccsen, én is köszönöm nektek srácok a szurkolást, legalább a mindigon én is részese lehettem kicsit és extra szimpatikus gesztus, hogy Lazics és Ford is külön megköszönte.