bk_barát Creative Commons License 2021.11.13 0 0 3168

Imit én is sajnáltam... Boni kimondott szépfiú, eszméletlen dumája van, és sokkal dörzsöltebb, mint azt egy lelki atyától várnánk.. Imi mindezekkel nem rendelkezik, de becsületes és nagyon jó szive van... Úgy szereti Ildit, ahogy az a papot, bármit megtenne érte, de hiába, ha ez nem kölcsönös..

Márk helyzetét nem igazán értem... Sótonyi azt mondta, vagy Pestre megy, és kvázi az ő rabszolgája lesz, vagy ki van rugva. Neki habozás nélkül az utóbbit kellett volna választani, mert így nyugodtan lehet Marozsán civil ruhás nyomozója, és még az idejével sem kell elszámolnia. Ehhez képest még mindig itt van szolgálatban, és nem csak Zénónak segédkezik péppé veretni magát, de még a szerelme anyját is neki kell bilincsbe vernie.. :P

Engem annyira nem zavar a belterjesség, sőt elég érdekes helyzet, hogy Mikola a Sukorovok halálos ellenségéből egyszerre családtaggá válik, és ahogy Mirát elnéztem, még mindig nem közömbös számára, és ha jól láttam a zsoldos is a könnyeivel küszködött, hogy váratlanul apa lett...

Előzmény: Noirette (3166)