Kedves Real_Geri,
Elnézést kérünk, ez sajnos az az eset, hogy nem akartam beleszólni a beszélgetésbe, a régi"ismeretség" miatt.
No, de! A lilium matraccal kapcsolatban a merevitesek miatt elsősorban nem a régi klasszikus bonell matracok fognak vissza köszönni, ugyanis az áhullámzás minimálisra van csökkentve. Tényleg egy masszív, megbízható választás, de mint az előzőekben is nem győzzük ragozni, amennyiben kényelmes. Visszatérve, hogy ki is vagyok, a Gigamatrac chaten én szoktam többségében válaszolni, szintén sokszor felmerül kérdésként az, "rugós vagy szivacsos" és persze az örök klasszikus kérdés, hogy mennyire kényelmes. Mint minden érzésbeli döntésünket nem tudjuk megindokolni, de jó, ízlik, stb.
A matrac magas terhelhetősége mellett nagyon jó az ár érték aránya, főleg, ha a 160-as méret árát nézzük, vastag, a huzat anyaga és a Quallofil® és Allerban® anyag a huzat alatt tökéletes szellőzést ad a matracnak. Természetesen amennyiben kényelmes!
Többször és több helyen is próbálni és próbálni kell. Türelmesnek kell lenni, mert tényleg hozhatunk rossz döntést, de azt én is garantálom, hogy azonnali döntési kényszer helyzetbe biztos, hogy nem hajszolunk senkit.
Még egyszer elnézést a késői válaszért,
Tisztelettel:
Gigamatrac online szaktanácsadás
www.gigamatrac.hu