Alváskultúra Creative Commons License 2021.11.10 0 0 14492

Szia,

ez nem egészen így van. A Matracguru az én édesgyerekem, persze az is marad:-) Persze így vagy úgy van több más vállalkozásban is szerepem, de ezek az egészből semmit nem vonnak le. A Gigamatrac fórum tevékenysége nem hozzám tartozik. 

Amennyiben visszanézzük az elmúlt tizenvalahány év fórumbejegyzéseimet, úgy azt fogjuk látni, hogy 99% tanácsadás, segítségnyújtás és 1% sales lehet az arány. Persze a kereskedelemben kevés önzetlen dolog van. Évekig voltam reklámlink partnere az Index-nek és ez a tendencia akkor sem változott, amikor végtelen mennyiségű hirdetést, akciót zúdíthattam volna a fórumra. Hirdessen, reklámozzon más, nekem ez a topic a szakmát jelenti, az évek alatt felgyülemlett tudás hasznosítását, a marketing-maszlagok megvilágítását.

Amiért ezek a változások történtek az pont az, hogy ne a reklámozás miatt válaszolgassak matrackeresőknek. Ez egy szakma, ami elhivatottságot igényel, több, mint 5000 válaszom van csak ezen a fórumon, további több száz a matracguru fórum oldalon és az Alváskultúra blog volt az első matracokkal kapcsolatos szakmai blog is. Én ezt szeretem és jól érzem magam ebben szerepkörben és még akkor sem szeretném a jövőben sem reklámozásra használni ezt a topikot, ha több, mint tíz év munkája van benn.

Mindenkinek szerencsés matracvásárlást kívánok!

Üdvözlettel:

Pálinkás László