M.Ince Creative Commons License 2021.11.10 0 3 49142

Válaszodnak ezzel a részével még egyet is értek: „nem kelett volna megszolítanod talán, úgy más értelmet nyert volna a hozzászólásod!”, leszámítva a helyesírási hibákat. A továbbiakban részletesen kifejted az előző válaszodban leírtak értelmét, miszerint „Kibic kuss!” És kioktatsz, mennyivel másabb egy elektromos autó fűtése?

Olvastad egyáltalán, amit írtam?

Mivel egy ideig nem volt fűtésem az autóban (ez kb. olyan helyzet mint egy elektromos autóban), nekem is alternatív lehetőségeket kellett keresnem. Csak annak lehet fogalma az elektromos autó fűtéséről, akinek van olyan? Nem kéne ilyen magas lovon ülni!

Tényleg sajnálom, hogy „megszólítottalak”, valójában csak a bejegyzésedre hivatkozva írtam, bocsánatot kérek érte, meg a hangnemért is! Ugyanakkor intelligens ember valahogy így válaszolt volna az első bejegyzésemre:

„Köszönöm az információt (bár lehet, hogy nem használom). Ugyanakkor némi élt vélek felfedezni a sorokban, amire úgy érzem nem szolgáltam rá.”

Én mindent leírtam, amit akartam, továbbiakban ezzel a témával nem foglalkozom, ezzel kapcsolatban nem válaszolok senkinek ezen a fórumon. Akinek gondja van írjon e-mailt, válaszolok rá, ne itt szócsatázzunk.

Előzmény: ívfény (49139)