ívfény Creative Commons License 2021.11.09 -3 0 49141

pafff!! szia! ezt nem hagyhatom szó nélkűl!!, mivel nekem is volt több ilyen, vagy ehhez hasonló találkozásom a " rend éber " öreivel! némelyik tényleg maffiozó szinten tud köcsög lenni!! és még selyempapírba csomagoltam a minősítésem!!nagyon el kéne gondolkodni néha némelyik rendőri intézkedésen, hogy az törvényes e?? holott a rendőrtől lenne a leginkább elvárható, hogy a törvényt maximálisan betartsa és ezzel példát mutatva a másik embertársa részére a törvény betartására. volt, nemrég, hogy falunkba megállított a fakabát és kihúzva magát közelítve felém, mondja, hogy, "jonapot kívánok! azt tudja, hogy most meg fogom büntetni??, mondom miért is??, majd csak találunk valamit""  hátt ez nonszensz!! persze van rendőrismerősöm a faluban és mondta is nem hivatalosan, hogy a rendőrfönök, a mostani, ha megy hétvégére, haza, mikor halad ki az örsről akikel még találkozik, az ajtóig, mondja nekik, hogy aztán hétfön, ha jövök roskadozzon az asztal a büntetésektől, mert akkor látom, hogy dolgoztok és így lesz pulykapéz!! így aztán érthető, hogy belekötnek fűbe, fába, csak az a baj, hogy így a rendőr nem azért van, hogy a rendre vigyázzon, és betartassa azt, mert messziről bűzlik, hogy állami szintű védelmet élvező, a törvény mőgé bujtatott szarházi alakok, pénzbehajtó munkakörben ténykednek! ezért is jellemeztem a "maffiozo" szoval a ténykedésük! persze nem álltalánosítok, de az ilyenfajta intézkedésekből egy is kinyithhatja a bicskát az ember zsebében, mégha nem is ér célt vele, a tahója, tudatlansága folytán, mert, ha értene a dolgához, tudhatná, hogy nagyobb esélyel, tud megbüntetni egy öregebb autoval közlekedö autost, mint egy mopedest. és itt van a büntetés! a lényege talán az lenne, az én olvasatomban, ha valaki elkövet valamilyen szabájtalanságot, kakor a rendőr a hatalmával élve, büntessen, hogy a delikvens legközelebb ne kövesse el mégegyszer azt a szabájtalanságot. ehejett mi van, az ilyen fejvadászoknál??   elvileg ok nélkűl, megállít, vekzál, zaklat és próbálja ilyen oylan okkal elvenni a pénzemet! mert, ha átmegyek a piroson, mondjuk, akkor oké! büntessen, de, hogy, ide a pénzt, aztán majd kitaláljuk, hogy miért adtad gyökér...ez nagyon durva!!! és, ha még arra is gondolok, hogy az én adómból vannak fizetve az ilyen gané alakok, hogy basztassanak és kiraboljanak, az duplán felháborít!! persze nem kell félreérteni! ez nem álltalános, csak lehet, hogy, mert a parancsnok olyan, amilyen a faluban, futok bele én is sűrűbben az ilyen, mindenáron, megbüntetni akaro rendörökbe? innen emelem kalapom a normális rendörök előtt és minden tiszteletem az ővék és ami nem ingük ne vegyék magukra! a szarházi fajta pedig gondolkodjon el, hogy lehet át kéne állniuk a másik oldalra, mert viselkedésük szerint soxor oda tartoznak!!

Előzmény: gabor7607 (49140)