gabor7607
2021.11.09
|
|
0 3
49140
|
Csak szeretném elmesélni a tortenetemet. Tegnap egy köcsög rendőr, illetve ketten voltak, de a cigány képű, mindenáron megakart büntetni. Megyek a mopeddel, aztán szembelevo forgsavban ellenorizgetnek. Meglatnak, látom figyelnek ám. Aztán, már csak a tükörben látom, mint a bolondok, ugrabugralva futottak az autójukhoz, aztán látom am, utánam fordultak. A közöttünk lévő autók, megeloztek engem, könnyedén be is értek. Lakott területen jönnek mögöttem 50 el, aztán bekapcsolták a bohóc lampajukat, hú most akkora fogást csinalnak majd. Azthittek lejárt a műszaki, de a mindent tudó központi számítógépjükből kiderült, erre nem is kell. Kinjukba elkérték a jogsimat. Az fullon telle van, mondom nekik, remélem elegendő lesz a jogsi. Aztán kinjukba megfujatta a szondát, csak már megbuntessen a köcsög, de az is negatív lett. A ciganykepu kétszer körbejárta szigorú tekintetével a szuper mopedemet, de csak nem tudott hibát találni. A végén feladták a majmok. Annyit szűrnék le az ilyen ganyé viselkedesbol, hogy azért aki ilyen moped szarral jár, nem veti fel a pénz, mint mondjuk a pénztáros lorincet. Ott akkor azon az utszakaszon en voltam a legcsorobban kinéző az összes közlekedő között. Még az ág is húzott. Pont az ilyeneket kell baszogatni? Jobb inkább a bűnözőket üldöznék a majmok. |
|