ívfény Creative Commons License 2021.11.09 -3 0 49139

nem kelett volna megszolítanod talán, úgy más értelmet nyert volna a hozzászólásod! mivel megszolitottál, ezért gondoltam rám érted, megnyilvánulásaid tartalmát., de mindezt félretéve!  nem tudhatod én mivel vagyok tisztában és mivel nem, ráadásul nem vagy ev autos sem! így eleve te nem tudhatsz olyan dolgokat, amiket én magam egy ev autos, így kizárt, hogy vita, vagy akárcsak beszélgető partner is lehess, fűtés támában, mert nem tudsz érdemben hozzászólni bizonyos kérdésekhez, így van ez a fűtéssel is egy ev autoban!, itt nem ugyanazok az elvárások, mint egy normál autoban, ahol bőségesen van hőfelesleg, mert a motor termeli, ütre, faszra! itt elő kell a hőt állítani a futásteljesítmény rovására, így kompromisszumos megoldásokhoz kell nyúlni! olvashattad, hogy Woodoo, még síöltözetben is képes autozni, ha az idő úgyhozza! egy normál fűtésű autoban ez szinte elképzelhetetlen!, tehát ebből is kitűnik, hogy az ev autoban a fűtés egész más világ! véleményem szerit, itt a párásodás, megszüntetése a határvonal, mert az a biztonságot csorbitja az autoban, ha fennáll. ezért nem biztos, hogy kell az a skoda fűtésteljesítmény, vagy akárcsak kiindulópont is legyen egy ev auto fűtésrendszerében?

Előzmény: M.Ince (49138)