Paleokrites Creative Commons License 2021.11.08 0 0 428

mert nem lehet. te tanítasz itt a fórumon? "

nem, itt senkit nem lehet tanítani, senki nem tanítható, vagy ragad rá valami az eszmecserékből és elgondolkodik, vagy köti az embet a karóhoz....

a tudás híján lévők, akik mást sem akarnak, mint enni, inni, szellenteni és jókat bnöfögve szórakozni, aludni és ez tölti ki napjait, na az ilyeneket meg lehet talkálni minden rétegben!

mondja ezt ki is? te mindent tudsz a létezésről? "

nos, benne vagyok a létezésben és képzeld, ember vagyok...., a sok ember közül az egyik és ez azt jelenti, hogy ugyan azon szerkezettel rendelkezem..., vannak gondolataim és logikai tényezőim, ahogyan mindenkinek... Van ma már lehetőség a művelődésre...

Buddha nevű snmki tudott bármit is a létezésről, ja persze ha valódi ember volt és nem egy kitalált valláshiedelmi státuszszimbólum mondjuk a hindu vallás maradványából..., akkor is csak önmagából kiindulva érezhette létezőnek a világot, ahogyan itt minden ember..., ehhez nem kellenek az évszázadokon át különböző korokban, különböző bölcseknek megírniuk a nagy BUDDHA helyében az írásait, ami azóta is fejlődik, gyarapodik... :)

ha az így van, akkor meséld el pontosan milyen állapotban vagy. "

mesélhetek milyen állapotban vagyok, milyennek érzem magam, de elmondom, a felszín alá nem látok, ahogyan itt senkisem....

Előzmény: Törölt nick (427)