" mert nem lehet. te tanítasz itt a fórumon? "
nem, itt senkit nem lehet tanítani, senki nem tanítható, vagy ragad rá valami az eszmecserékből és elgondolkodik, vagy köti az embet a karóhoz....
a tudás híján lévők, akik mást sem akarnak, mint enni, inni, szellenteni és jókat bnöfögve szórakozni, aludni és ez tölti ki napjait, na az ilyeneket meg lehet talkálni minden rétegben!
" mondja ezt ki is? te mindent tudsz a létezésről? "
nos, benne vagyok a létezésben és képzeld, ember vagyok...., a sok ember közül az egyik és ez azt jelenti, hogy ugyan azon szerkezettel rendelkezem..., vannak gondolataim és logikai tényezőim, ahogyan mindenkinek... Van ma már lehetőség a művelődésre...
Buddha nevű snmki tudott bármit is a létezésről, ja persze ha valódi ember volt és nem egy kitalált valláshiedelmi státuszszimbólum mondjuk a hindu vallás maradványából..., akkor is csak önmagából kiindulva érezhette létezőnek a világot, ahogyan itt minden ember..., ehhez nem kellenek az évszázadokon át különböző korokban, különböző bölcseknek megírniuk a nagy BUDDHA helyében az írásait, ami azóta is fejlődik, gyarapodik... :)
" ha az így van, akkor meséld el pontosan milyen állapotban vagy. "
mesélhetek milyen állapotban vagyok, milyennek érzem magam, de elmondom, a felszín alá nem látok, ahogyan itt senkisem....