Feri I
1999.12.18
|
|
0 0
270
|
Geocze Zoard! Ilyenkor meg nem szoktam fent lenni mivel meg csak hajnali 4-ora van.Kivetel miota raszoktam erre a marhasagra.Most is fentvagyok mar 2-oraja. Valahol olvastam a franciak leszoktak a fociro az angolok a sex-rol a nemetek pedig meg a kajat is a computer mellet eszik.En rosszabb lettem naluk,mar kb.4 napja lejart a havi 205 oram es igy fizetnem kell monden oraert. Mar csak 1 napot kell varnom es megint jo leszek ,de mar a korlatozas nelkulit kapom.Idaig off es most jon a lenyeg.Nekem van gazos Volvom sot a regebbi Volvo is gazos volt. A 240-es uj motort kapott es 5000km utan ment bele a gaz. A hengerfejen kellet valamit atalakitani mivel mas a hofok vagy a kenes mas. Ez $160-ba kerult extran,de megeri mondta a szerelom. A regi 264-es ben nem volt atalakitas es meg a Volvos korszak elott volt egy austral holdenem meg egy austral fordom es azok is gazal mentek.Azoknal semmilyen atalakitas nem volt. Egyebkent a gazos topicban leirtam mindent.Ha sokat mesz megeri,de ez relativ kinek mi eri meg.Olvasd el a gazos topicot ott vannak otthoni gazos trukok es tapasztalatok az ararol beszereles stb. Udv. FeriI!(vezeto!) |
Előzmény: Geőcze Zoárd (269)
|
|