Syracusa Creative Commons License 2021.11.05 0 1 64809

Hát, jelenleg az van, hogy minimum a legközelebbi kormányváltásig a posta nagyjából azt csinál, amit akar. Főképp mert csak formális felügyelete van. *

Az önkényesen kifizettetett áfa szempontjából pedig még az sem, merthogy a NMHH ettől a felügyeleti jogkörtől el is zárkózott, ki is írták a weboldalukra.
Szóval a postától kell kérni hogy hozzák helyre amit elbaxtak, és vagy megteszik, vagy nem. És persze simán lekaszálják az utolsó százast is amit lehet ebben a szabadrablásban. Ez van jelenleg, nem vicc.

Lehet hogy nem szándékosan csinálták, hanem mert túl hülyék hozzá, de simán megtehetik bármikor.

*

Ezt onnan tudom, hogy volt bent egy postával szembeni panaszom a NMHH-nál, amire csak azért válaszoltak több mint kettő(!) hónappal a határidő után, mert rákérdeztem hogy mégis, mi a t*k*m van. Simán xartak mindenféle jogszabályra, egyszerűen kaptam tőlük egy emilt, hogy jah, bocs, tényleg, elfelejtettük. Visszakapom a fellebbezési illetéket, ezen kívül megállapították hogy mivel a postás járt aznap errefelé, amikor eltüntette a csomagomat, ráadásul ő maga azt mondja, hogy nem tüntette el, ezzel igazolható is az, hogy - bár átvevő aláírása meg ilyesmi nincs, csomag meg pláne nincs - hogy a pakk kézbesítésre került. Egy akkor egy hete felvett postásról van szó.

Eszed megáll, ha elolvasod, de komolyan.

Lehet még fellebbezni, de a fellebbezést az bírálja el, aki ezt a szemetet kiadmányozta. Ötezer az illetéke.

Szóval én azt mondom, írj nekik panaszt, próbálkozz csak visszakapni a pénzedet. Aztán ha nem sikerül, üvöltsd le legközelebb a fejüket.

Azzal sem leszel előbbre, de jólesik.

És rendelj cuccokat úgy, hogy a Magyar Posta a közelébe ne kerülhessen a csomagodnak.

Előzmény: MIHI (64792)