Az élvezeti érték, ha nem az adott kategórián belül értelmezünk egy italt, az számomra teljesen értelmezhetetlen, nincs mihez viszonyítani, és nincs is minek megfeleljen. Külön kategóriákat hogy hasonlítsunk össze? Azt hogy a Jimtől nehéz jobbat csinálni azt bourbonként értem. Jobb whiskyt igenis lehet csinálni, de inkább skótot. A Jimet csak azért hoztam fel, mert előtte, kukoricás recept volt a téma.
Jópár üveg whiskyn túl, megtaláltam a szépséget az alapkategóriában is, amiket korábban nem tartottam jónak. Bár egy pohár Black Label után, már nehezemre esne egy Red Labelt is tölteni, de bemelegítésnek jók ezek.
Egyébként a Baliból, a bourbon finishelt 7 évest, ha még nem volt vele dolgod, ajánlom kipróbálásra. Meglepő a különbség, a Finesthez képest, nem is sokkal drágább, így bőven megéri sz árát.