Feri I
1999.12.16
|
|
0 0
258
|
Nem baj fiuk az elen vagyunk megint! Azert kerdeztem a manual valtot mer az automatanal benyomod mondjuk 100-nal es azt tartja hegynek fel es le szoval mindig es magatol kapcsol fel vagy le.Hogy megy ez a rendes valtonal amikor szerintem Te valtassz sebesseget amikor kell. Ezt nem ertem,kerek felvilagositast bar ugysem lessz rendes valtoju autom(en szeretem mert takarekosabb es szerintem meg sportosabb is)de az asszony..tobbet nem kell ugye mondanom. Geocze Zoard!Az olyan mint a climate control.Be allitod a kivant hofokot es mindig annyi lesz a kocsidban.Ha kell fut ha kell hut.A cruise control ugyan az,de o a sebesseget kontrolalja.Benyomod akar mennyinel es azt a sebesseget tartja magatol kapcsol ide oda. Egy pelda.Mesz a 3 uton es 120-a megengedett Te a kocsival(bocs Volvoval)ra alsz a 120-ra bekapcsolod a cruise controlt pont 120-nal es amikor el ersz Godolloig(ott szulettem)jonnek a hegyek volgyek mindig maradsz 120-on,magatol valt ide-oda. Ha viszont Te akar a gazra akar a fekre lepsz kikapcsol.Jedy! Nem hiszem mert vagy a kormanyon van vagy egy olyam karon mint pl. az iranyjelzo vagy kulon egy kar ami csak arra van rendszeresitve,de legtobszor a kormanyon ugy mint regen a duda volt. A Tied inkabb over drive,de a Bolas mondta valami mas neve van otthon.En ma direkt megkerdeztem egy Volvo szalonba es ok mondtak ez over drive,igaz ilyen regi autoik nem voltak mint 2 vagy a 7-es szeria,de a szervizukbe szoktak ilyeneket is vinni.Fiuk elfaradtam mindjart jovok csak iszok egy kicsi sort es elszivok egy cigit az udvaron(bent es a nejem Volvojaban(megint majdnem kozonseges auto jelzovel illettem pedig Tudjatok,hogy annal egy kicsit tobb).Nem tudom,hogy itt vagy a gazos topicban irtam,de mar a nejem is annyira Volvos lett,hogy amikor szet ment a motor inkabb rakatott bele egy ujat $3000-ert es az a rohej a Volvot csak$1100-ert vattuk.Ilyen dilis egy volvos legalabb is mi. Sziasztok jo ejszakat vagy reggelt,de itt mar 17.-e van. Udv:FeriI!(vezeto!) |
|