Dezodoros Ede
2021.10.29
|
|
0 1
10981
|
Öreg Muslica receptjét ajánlom kezdésnek,a kukoricás moonshine félét.Aztán ráérzel,mehet bármelyik malátás téma is,csináltunk már árpamalátás,és rozsmalátás vhiskeyt is...
Ha tapasztalt vagy pálinkafőzés terén ez is menni fog.Nálunk 30 L-es tölgy hordóban érlelődnek az anyagok 65 fokon :) kis odafigyeléssel jobb anyagod lehet(majd akár) mint a bolti :) 3 hete kostólta unoka öcsém az egyik 2 éves érlelésű verziót,meglepődött rögtön mondta rá jobb mint a bolti...kellemes vaníliás jegyek érezhetőek rajta...hát még 1 év múlva mikor dátum szerint is érlelt whiskeyvé válik :)
Szóval csak bátran rajta!a 60 L hordód még mennyiségben is jó a főződhöz. |
Előzmény: elek81 (10980)
|
|