Mumu Creative Commons License 1999.12.16 0 0 225
Kedvesek,probalok valaszolni Nektek:
-Nem telepedtem vissza Kanadabol en nem laktam soha eddig Mo-n.Osztrak allampolgar vagyok,onnan jottem at provizorikusan annyanyelvem orszagaba,a nyelvet amit soha nem tanultam iskolaba,igy neha elnezok kell legyetek.Az Amerika topicot azert nyitottam mert ugyan eleget jartam a tengeren tulon szerettem volna(es ez sikerult) hogy most mikkor annyian vannak ott,amerikaiaka valtak egyesek vagy kivannak oda menni,mondjak el kotetlenul egyszeru elmenyeiket,elkepzeleseiket es velemenyuket ,ebbol kerekedjen majd idovel egy kaleidoszkop,szines ellentmondasos valami ami egy pillanat felvetel a nagy kontinensrol,a mi lencsenken.
-a mormonokrol en is sokat tudok,ha akrjatok olvasatok bele a vallas forumon levo sok vitat regisztralo MORMONOK cimu topicba.Nem magam szamara de ide kivantam hogy irjatok meg a Ti elmenyeiteket roluk de meg inkabb Utahrol ,ha voltatok ott,mert a topicban meg nem szerepelt ez az orszag.
Az Amishok masok mint a mormonok,egy szuperkonservativ aga a protenstansoknak.Eredetuk Nemetorszagbol van,onnan turtak ki oket(azt hiszem de nem biztos Hessenbol)majd nem regen visszaprobalkoztak jonni de nem volt szerencses a kiserlet igy maradtak az USA-ban.Nem reg lattam egy amerikai filmet is roluk,hat nem eppen pontos de megfelel a holywoodi kedelynek.
-Alaszka is inkabb azert erdekelt volna mert az ottani eletkorulmenyekrol sem esett eddig szo.