szervezkedő Creative Commons License 2021.10.26 0 0 1794

Egy két napig nagyon büszke voltam én is erre a 23fokos mustra, majd ráébredtem, mi lesz ebből ha szárazra kierjed?!?!?! Bor az még???? Ledönt majd a székről bárkit 2-3pohar után. Azért erre is célszerű gondolni. A vörös nálam is nagyon lassan mozog, rengeteg cukor van még benne, de kint van a szabadban. Nyomkodom naponta. 

 

Ha nem nézzük a kinyert lé mennyiségét, sőt talán kicsit félre is tesszük a törekvést hogy minél több lé kijöjjön, akkor egy hagyományos fakosarassal semmi baj nincs.

(Az index címoldalán olvastam ma este Kövér László A palinka batorrá, a bor bölcsé tesz. Tehát gonolni kell a pálinkára is, nem szabad szárazra csavarni!!!!!)

 

Előzmény: Falusi1 (1793)