erobika Creative Commons License 2021.10.26 0 0 3210

Mi az, hogy a pályafutásod vége? Nemcsak a kvízkupából áll a játék, kérem szépen! :)

Aztán meg:

Igazán szép eredményeink voltak a 2. csoportban, különösen neked, mivel második lettél. 

Azzal is tisztában vagyunk mindketten, hogy a tudáson és a memórián kívül nem igazán tudunk javítani az időeredményeinken. Ennélfogva a legerősebb játékosokkal szemben átlagban kisebb az esélyünk. Na és? Úgy tudom mindketten  az agy karbantartás miatt csináljuk. amelyre szerintem kiváló. Persze én is annak örülök, ha nyerek, de ki nem? Mindig is így volt ebben a játékban - mint az életben - egyszer lenn, egyszer fenn. Az előző bajnokságban a saját súlycsoportodban majdnem első lettél. Ennek még most is kellene örülnöd. Nyerés-vesztés azon múlik, kit hova osztanak be.

Egyébként egyre többen vagyunk. Az elején még 6 csoportot is nagy nehezen tudtak kiállítani, most pedig már 7 csoport van. Egyre több a játékos, és egyre több a kérdés is. Mindkettő csak emelkedni fog egy darabig szerintem.

Elhiszem, hogy csökkent a lelkesedésed, de ez természetes, ha éppen hullámvölgyben vagy. Amúgy meg sok hüleség van a játékban, meg eszement dolgok, de nem ezért szeretjük. :)

Erről jut eszembe egy vicc:

A Szovjetunió fennállása idején a Tbiliszi Rádiónak volt egy olyan műsora, amelybe mindenféle kényes kérdést be lehetett küldeni telefonon.

Az egyik telefonáló a következő kérdést tette fel:

- Igaz, hogy Csajkovszkij homoszexuális volt?

A műsorvezető válasza:

- A hír igaz. De mi nem ezért szeretjük.

Előzmény: idooogeep (3209)