laca5 Creative Commons License 2021.10.25 0 1 18971

Nem vitatom a tapasztalataidat, kicsit tartottam is tőle, hogy milyen lesz az Árkádia, de nekem idén az első termése jobb lett, mint vártam. Egy darabig se íze nem volt, se édes nem lett (ez így is maradt) de végül, talán azért is mert rosszabbat vártam, lett egy egész jó íze. Sőt, a megjelenésével kiegészülve összességében itthon kedvenc lett. Valóban nem mondanám túl édesnek, de az íze okés. Amin megdöbbentem és meglepett  hogy ebben az évben, amikor szinte minden repedt egy kisebb mértékben ami repedhet, még az is, aminek nem kellett volna  és olyan fajták amiket akár 10 éve termesztek megelégedéssel és eddig nem volt semmi bajom velük ( Ruby, Attila) de idén szó szerint lefolytak a kocsányról nos, ebben a fura évben  az Árkádiáról 0 veszteséggel szedtem le a 4 első fürtjét. 5-öt hagytam de az egyik letörte saját magát. 40-50dkg-os, iszonyúan homogén fürtök. Persze majd még kiderülnek az ő disznóságai is,  de eddig hozza a bőtermő ígéretet. Egy nagy kajszi csurgóján kicsit beljebb van és lehet, hogy az segített, vagy jól jött ki neki a lé eloszlás, nem tudom, de egyenlőre marad. 

Előzmény: van_Persil (18969)