Én voltam két helyen, a hairhungary rendben volt, leírtam miért, és írtam korábban erről a professional nevű cégről, hogy végül nem volt jó a benyomásom, nem a ciki szót használtam, nem mintha változtatna a lényegen. Egyébként nem nekem kellett volna kapnom a támadást? :)
Annyiban korrektek voltak, hogy amikor megkérdeztem, hogy mióta léteznek, elmondták, hogy 2015 óta (nagyon nem 10 éve), és nem nekik van a legnagyobb tapasztalatuk Magyarországon (mondom, ilyen szempontból korrekt volt a doktornő) szóval az orvos igazat mondott, és azt is elmondták, hogy ezt a FUE2, vagy safesystem nevű módszert használják, amivel szép eredményeik vannak, és, hogy nincsen tapasztalatuk a másikkal, a trivellini asszem, meg van egy harmadik, amit a Sikos csinál, mindegy. Ezért arról nem is nyilatkoztak, de nem hiszem, hogy más módszerét kellene bemutatniuk, amúgysem ez döntött.
Az viszont kemény, hogy milyen agresszíven tudnak egyesek támadni, ha nem tetszik nekik a véleményszabaság, hogy "volt bátorságod", mintha nem szabadna szabad véleményt nyílvánítani.
Ilyenkor azért óhatatlanul is arra gondol az ember, hogy aki így szól hozzá, az inkább valami "nagyon közeli emberke" a cégben, aki sértve érzi magát, aztán beírja, hogy hány haverja volt ott, nagyon gyenge, és elszomorító.
Arról nem is beszélve, ha valaki Magyarországot kis kezdőbetűvel írja..