Törölt nick Creative Commons License 1999.12.14 0 0 157
Mindenkinek, aki fikázta az itt megjelent "hirdetéseimet":

Egy mai magyar rockzenekar, akinek a háta mögött nincs menedzsment és/vagy kiadó, a következő dolgokat teheti fellépéseinek reklámozására:

1. Megbizik a klubban, ahol játszanak, hogy ők majd plakátoznak: nos, ők most is 100%-ra megigérték, hogy kint lesz a plakát. Namármost, ha csütörtökön nem kelek fel hajnali 3-kor, akkor egy plakát se lenne kint - mindez saját költségre, saját kézzel fénymásolva, kiragasztva...

2. Hirdetést ad fel zenei lapokban: megpróbáltuk, de mivel azt az infót kaptuk, hogy a möhöhö 10-én jelenik meg, a koncert meg 11-én volt, nemigen tartottuk ésszerűnek, hogy kifizessünk tizenmittoménmennyiezer forintot...

3. Hirdeti magát élőszóban, weben, bárhogy, olyan társaságokban, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak: EZ TÖRTÉNT PL. ITT IS...

Félreértések elkerülése végett, nem azért ordibáltam ló betűkkel, hogy koncert lesz, mert azon zsirosodom meg, ami belépőt ti kifizettek egy koncerten. Hál'stennek elég jó állásom van, ezért az ordibálás lényege az volt, hogy akit érdekel, és aki szereti az ilyen zenét, információhoz jusson.
Ha valakit nem érdekel egy ilyen "hirdetés", az egér, a "le-fel gomb" vagy a PgUp - PgDn gombokkal 1 másodperc alatt átugorhatja az üzenetet. Annyira egyszerű, nem?

Mellesleg, mindenki szerint, aki ott volt, nagyszerű koncert volt - ismétlem, a visszajelzések szerint!!!! - és Uzseka Norbi is mosolyogva headbangelte végig a bulit.
A Hammerben pedig januárban egy újabb olyan koncertbeszámoló fog megjelenni, hogy "ismét egy fantasztikus buli, de miért csak 50 fizető néző láthatta???"

Na, ennyi. Ismétlem, ez csak a kötözködő fikagépeknek szól, az értelmesebbje ezeket a dolgokat eddig is tudta.
Azoknak pedig - mert voltak ilyenek - akik a netes "spam" hatására jöttek el, és jól érezték magukat, köszönöm, hogy megértették a lényeget.

Üdv:

BZ a Stonehenge-ből