SOWHAT Creative Commons License 1999.12.14 0 0 156
Megvettem cds Hammert, ez egy sokkolo korong :)

RATM: egyre gyengébb ez is akkor mar a gyenge evil empireröl barmelyik jobb volt 7
CRIMSMON GLORY : Na ezt nem tudtam végig hallgatni 2
OSSIAN: Pokolnál hangosabb hehe :)))) Paksi demagog szövegei :)) Rock n' roll ürhajó HÁHÁHÁ Végülis nem is olyan szar mint gondoltam a riffek még elviselhetök az egész ugy akar szolni mint a diary of a madman de az 81-be készült és még igy is jobban szol :) 3
LOCK UP: Jááááááááá :) 5
KORN: hat ez mar igazi pop zene 7
MOOD: na ez egész jó olyan mintha a COC vette volna föl ezt a szamot Törökbálinton, csak azt nem értem mér égetik magukat Osiannal meg nevergreen féle lúzerekkel egy plakáton.8
ENGINE: Ez mér Tool meg Deftones féle zene ?! Unalmas akkor már a régi Fates warning 5
DANZIG: akárhogy leugatja Rick Rubint ez a lemez 20szor szarabbul szol és a hangja is elment már Glennek inkabb jöjjön a Famous monsters 7
DEMONLORD: Uramisten ez a név is mennyire demagog már? :))) Reméltem már rég kihaltak az ilyen zenék a fehér magasszáru puma cipövel és szegecses pvc dszekivel, tévettem.Ha röhögni akarok majd újra elöveszem.1
NEVERGREEN: ez unalmas olyan müvészieskedö Akosh féle szöveggel 2
CONTROL DENIED: Mega torok :)))) kurva idegesitö ez az szar 3
AGATHODAIMON:háát a szintetizator rész még tetszik,jo lett volna pl. a két férfi 1 eset féle német krimihez 5
DOPE:Semmi különös 6
NEMESIS: Lásd nevergreen csak dream theateresitve 2
CREED: 7mary3 jobb volt, bár a klip a fényképezés miatt kurva jó 6
CODA:Jó szar 4

Ilyen szar zenék jelennnek meg mostanaba ?
Vagy csak a szerkesztök ilyen bénák ?