Törölt nick Creative Commons License 1999.12.13 0 0 260
Szerintem egy modul-asztalt kellene építeni. így mindenkinek csak egy kis részt kellene megépíteni. Egy nagy tervet készíteni, két állomás az asztal két végén (ezt közösen építeni) és közötte egy viszonylag hosszú rész, rajta falu/városrészletekkel. Vagy akár mindenki a saját asztalának a szélére egy csonkavágányt rakna, ahol a másik asztalhoz lehetne kötni.

Szerintem a TT is 12V egyen/16V váltakozó feszültségről működ, javítsatok ki ha tévedek.

A terv-összevetés OK, de ezek csak a "puszta" vágányok, ehhez még jön a környezet kialakítása, ilyen ötleteket is szívesen látnék. Mindjárt itt van pár saját.
Az asztalom közepére is lehetett volna vágányokat építeni, de közben felfedeztem a Faller CarSystem-et, úgyhogy a közepére inkább ennek a pályája került, egy hurok, két bevezető ággal. Az állomás mellé egy busz-fordulót építettem, ez alatt nincsen Car System, az ív nem jönne ki sajnos :-( .
Lesz két szintbeli kereszteződés is. Mivel a katalógusokban nem találtam megfelelőt, az átkelő elkészítésére elég elborult ötletet találtam ki. A művészellátókban lehet venni gyurmát, ami főzés/melegítés hatására megkeményedik, festhető. Ebből megformálni a burkolatot (még a tipikus beton-táblák mintáit is lehet utánozni), főzni és készre festeni, aztán bármikor feltehető. Még csak elméletben létezik, szerintetek megoldható?

Előzmény: DoubleBack (258)