ÁsítóSárkány Creative Commons License 2021.10.14 0 0 3012

Ha fülhallgatóznak, akkor a hordozható tökéletes.

Márkából a Sencort, Kurzweilt határozottan kerülném. Korg-ból igazán az RH3 billentés érdekes igazán szerény véleményem szerint.

Feltételezve, hogy a tényleges állapot legalább megkímélt, nehéz lesz versenyezni a P-45-össel.

Újból is elsősorban ez a modell jut eszembe ebben az árfekvésben.

A 230-ra kiegészített büdzsében hordozatóból már akad komolyabb választék új hangszerből is.
Elsősorban Kawai ES-110, Yamaha P-125 ami eszembe jut, no meg a Korg D1 + külső hangszórók.

De a Roland FP-10 sem rossz az áráért, és majd csak a pedálhasználatnál hoz be majd enyhe kompromisszumot: nem túl fokozatos az átmenet a pedálnál (ami ennek az olcsóbb modellnek a kompromisszuma csak, amennyire tudom).

Használtból ha szembe jönne egy jó ajánlat, akkor elsőre még a Kawai ES-100 / CL36 / CL26, Roland FP 30, Roland F-130R, modellek jutnak eszembe ha szembe jönne egy jó ajánlat használta , de nem találtam elsőre ilyet.

Ha érdekel, találtam még Yamaha YDP-141-et / YDP-142-t Pakson használtan 160 / 220 ezerért hirdetve, 1 hónap garanciával apróhirdetésben, de a fülhallgató után inkább a P-45-öt javasolnám :)

A Casio-k jelenlegi új árai nagyon nem győznek meg, sokkal inkább a fentieket ajánlanám. Használtból a PX (Privia) és AP (Celviano) modellek 2012 vagy későbbi gyártással érdekesek lehetnek ha szembe jön egy jó ajánlat (a pedál kompromisszum ezeknél is megvan).

Előzmény: nefi101 (3011)