A küzdőtéren az 1*-os Nitával mérkőztem meg. Nita 6-4-re megvert. 100%, hogy nem újrakezdő.
Közlöm az adatainkat
Mi 200 napja vagyunk a játékban. Nita ennél picivel több ideje, 215 napja. Ehhez képest Gép 10*-os, én jelenleg 8*-os, de Anikó is 3-4*-os szinteken mozog. Nita viszont még mindig 1*-os.
Nita jó válaszaránya: 49,4 %, az én jó válaszarányom: 53,6 %. Ez a 4 % eltérés nem olyan nagy különbség.
Igaz viszont, hogy nekem hatszor annyi kérdésből magasabb, mint Nitának.
Viszont, amit eddig is sejtettem:
Aki sok ideig marad egy szinten, rengeteg ismétlő kérdést kap. Minél kisebb szinten van, annál több ismétlő kérdést, hogy segítsék az előre haladását. Ez hozzájárul ahhoz is, hogy egyre gyorsabban válaszoljon.
Nekem 7 jó válaszom volt, neki 6. Mégis ő győzött 6:4-re. Történt már ilyen velem nagyon sokszor, viszont nem 1 *-ossal.
Nita válaszideje 2-4 mp között volt. Ebből 2 válasza volt 2mp-es, 2 válasza 3mp-es, 2 válasza pedig 4mp-es.
Ez is azt bizonyítja, hogy többször találkozott a kérdésekkel.
Én önmagamhoz képest most viszonylag gyors voltam a jó válaszokat illetően. Válaszaim 3-5 mp alatt mozogtak. De hiába.
Néha akadályoz az is, hogy az alsó szintű kérdésekre vissza kell emlékeznem, mert már nagyon régen kaptam, és az is igénybe vesz néhány másodpercet.
Ti hogy vagytok ezzel? Főleg Gépet kérdezném, aki jelenleg 10*-os.