d_papp
1999.12.12
|
|
0 0
1
|
Hali!
Sokat gondolkoztam a Topic cimen, mivel tegnap elott az Agi igy definialta a termeszetes szulest: A termeszetes szules mindenki szamara az, amilyen korulmenyek kozott biztonsagban erzi magat. Ez lehet korhaz, vagy otthon vagy barmi. Nem szeretnem, ha sokaknak a termeszetes szulesrol az jutna eszebe, hogy valaki az erdoben szuli meg a gyereket, majd a fogaval tepi el a koldok zsinort. Az en felesegem elso gyermekunket korhazban szulte es, bar a szules orvosilag komplikacio mentesen zajlott, mai napig sem heverte ki egeszen lelkileg a szules korulmenyeit. Ugy erztem, hibas vagyok abban, hogy nem talaltunk jobb, megoldast. Most megint babat varunk, es holnap megyunk Agihoz. Most en sokkal inkabb "termeszetes szules" parti vagyok ,mint O. Az Agival valo penteki talalkozas sok mindenben, megnyugtatott mindkettonket, mert ugy gondolom, hogy aki azt mondja ,hogy ezert meg ezert ugy gondolja igaza van, annak jobban lehet hinni, mint egy olyan orvosnak aki, kijelenti egy kis hulye nonek, hogy marpedig O az orvos es O tudja csak mi a jo. Aginal olyan mindent befogadni kepes nyilt gondolkodassal talalkoztam, amelyet reg ota nem tapasztalatam sehol.
Daniel |
|