Kedves Vigor!!!
"Nos, Uly, felebaráti cselekedet, tényleg. De nem értem, hogy ez miért baj? Egyébként kitaláltam a nevedet: Ulysses, a Ravasz, A Báránybőrbe Öltözött Farkas. Ügyesen keveri a hazugságot az igazsággal, tiszta logikáról prédikál, aminek ő biztos az istenítője. Biztos egy IQ 170+ (de az is biztos, hogy 200- :-) ) Kerek világa nem más, mint az önmaga farkába harapó kígyó. Ugyanakkor nagy misztikus, a Fellegek Urának Követője és szolgálója. A lelki tisztasághoz semmi köze nincs, mert nem is tudja, mi az. Nincs benne hit, csak a Tiszta Logika. Magába száll, kiüríti az elméjét, hogy átadja magát Valami Másnak, Ami Nem Ember, mert ő mélységesen megveti az embert mint olyat. Nagy ember ő, kedves fórumtársak, áldozzunk tisztelettel eme Bölcs és Kerek Elme Iránt!
Igor"
Mi lenne akkor, ha én most megpróbálnálak meggyözni arról, hogy mindent amit teszel nem helyes, mert azt én másképpen gondolom. Hát Vigorom te most éppen ezt teszed AV-al. Ilyenkor jut eszembe egyik ismerösöm kedvenc szólása: segíts, de csak akkor, ha megkérnek rá! Ennyi a véleményem és nem ragozom tovább.
Kitaláltad a nevem?:) Kitaláltál valamit, amit igaznak hiszel. De megérteni nem tudtál.
Vicces Fig Ura vagy te:):):) ...kár, hogy nem mered vállalni önmagad, inkább másokat akarsz nevetségessé tenni a nagy bölcsességeddel. Tedd ezt, de hogy szemernyi tisztelet nincs benned más emberek hite iránt, az majdnem biztos. Elvégre én is tévedhetek.
De én nem ítéllek meg, csak tükröt tartok eléd. Hogy tetszik a látvány?
...szeretet kísérjen utadon Igor... részemröl a vita lezárva, mert más topicjában nem vitatkozok veled... finoman szólva illetlenség...
Kedves Gabe!!!
Meggondolatlan voltam. Sajnálom. Nem volt jogom elcsúfítani a topicod.
Ulysses