Akkor próbálom röviden összefoglalni. Velem együtt sokan jöttünk át a Honfoglalóról erre a játékra, ha jól tudom Te is. Akkor nyilván Te is tisztában vagy a renick jelentésével, hiszen azon a játékon is hemzsegtek. Vannak emberek, köztük és is, akik szeretnek játszani, így nem csak a Honfoglalón, de egyéb kvíz jellegű játékokban is részt vettem már-
Már kb. egy hónapja játszottunk itt, amikor kezdtek feltünedezni olyan nagy tudású játékosok, hogy 1-2 napi- pár játék után a ranglista élére kerültek.
Ja megnézed a mostani legfrissebb ranglistát, az első 51-ben most is találhatsz ilyeneket.
Az számomra hamar kiderült, hogy aki itt első körben teljesít 80 vagy 90 százalékot, az csak újrakezdő lehet.
Egyéb játékokból nem lehet áthozni olyan tudást, ami az itteni kérdések ismerete nélkül 100 százalékos eredményt tudjon produkálni a játékban. Ez csak úgy lehetséges, ha előtte itt már játszott, szerzett ismereteket és ezt a tudását használja fel.
Hogy igazoljam az elméletemet, én is csináltam egy nicket , ez a Don Pedro Gonzales de Toledo.
Feltevésemet igazolta, hogy 2 nap alatt, 2 játék során 7 csillagig jutottam, és pár napig a ranglista első 5 helyezettje között szerepeltem.
Ez ellen a jelenség ellen, mi a többi játékos nem tudunk tenni, ha a játékgazda megengedi, lelke rajta. Viszont a mi jogunk, hogy az ilyeneket megbeszéljük. Még akkor is, ha ebben benne van a tévedés lehetősége is.
Attól persze még az is lehet, hogy vannak olyan magas IQ-val rendelkező egyedek, akik a létező összes kérdés válaszát ismerik, bár ismerve a magam IQ-ját ezt is eléggé nehezen tudom elképzelni:-)