Vasi kanasz
2021.10.07
|
|
0 4
5247
|
Szép estét! Nem nagyon jelentkeztem itt az első pár fordulóba mert mindenki várta a légióst én azt kértem tőletek hogy legyetek türelemmel nézzük meg mit tudnak a magyarjaink és mondhatom nem kell egyenlőre légiós szerintem! Somogyitól sokat vártam de nem gondoltam h ilyen szinten tud védekezni le a kalappal előtte! Zozóra szavak nincsenek magyar bajnokság legjobb játékosa toronymagasan,Golomán is rendbe van Benke ezzel a kicsi stílus váltása eddig nem rossz de néha vannak túl vállalásai de eddig belefért! Clark vedekezesbe vállalható lepattanóba extra támadasba kevés! Szombaton akár miis lehet nem szabad ugy menni hogy simán nyerünk sokat kivett azért belőlünk a Szerdai meccs,bár egy körmendi ismerősöm szerint a csapatuk busza éjfél után érkezett haza és az edző bejelentette hogy reggel 6 kor edzés van amit információim szerint meg is tartott,ugyhogy talán ők nem lesznek pihentebbek mint mi. Bízom a hasonló folytatásba mindenki menjen Körmendre nagy az érdeklődés a meccs után ugyhogy attól nem félek hogy maradna jegy. Néző szám nem rossz drapik is tetszetek kicsit több szidást várok körmenden😜 |
|