Törölt nick Creative Commons License 2021.10.07 -3 4 5227

Megint Te hisztizel csak jelzem es szemelyeskedsz de gyengén

Mar mondtam sokszor, felet Érd el mint én és lesz idod forumozni barmikor ez az egyik resze

Én nem beszéltem a fujasrol semmit jött egy troll arról beszélve hogy nem volt fujas a vendégeknek csak el vagyunk kenyeztetve

Hidd el mi ezt tudjuk csak azért voltunk Silver csapat sokáig mert az elodontoBen csaltak mindig aztán utana a bajnoki címeink serulesek ill hisztik valamint a bírók miatt lettek

aztan Benczúr azért fújt nekünk a multkor mert a benzinkut, aztán Perl csak itthon harcol ki faultokat, Váradi csak faultol ja és az Aek most már nem is olyan jo

Tudjuk, halljuk ezt évek óta és hidd el leszarjuk de egy dolgot magyarazzon el bárki mi az Isten visz barkit arra hogy egy tegnapi győzelem után azon kívül hogy gratulál itt okoskodjon fujasrol bármiről úgy hogy a meccset sem látta…

Nem zavarja az ilyeneket az sem hogy aki ert hozza az is azt mondja hogy nincs igazuk de csak hajtják és hidd el senkitől nem vágyunk elismeresre le se szarjuk mit beszeltek csak ne gyertek ide ha meg nincs igazatok nem kell személyeskedni mert az én korommal viccelhetsz de lehet hogy 25 éves vagyok és csak röhögök rajtad ahogy tatazol, 

Előzmény: fibonacci011235 (5208)