Törölt nick Creative Commons License 1999.12.09 0 0 132
Kedves Useless!
Elismerem, hogy a ún. komolyzene is színvonalas. Legalábbis van olyan része, mert ott is van ugyanolyan igénytelen tömegtermék. Talán most csodálkozol ezen.
Egyébként elárulom neked, hogy a progresszív rock nagyon is közel áll a komolyzene jobbik feléhez, sőt az ezt a stílust művelők általában nagyon is otthon vannak az ún. komolyzenében.
Tudnék pár példát mondani, de valszeg ti nem ismeritek azokat az együtteseket. (Ezt nem leszólásként mondtam, csak azért, mert én keresztény rockzenéket hallgatok, amelyek nem túl ismertek.)
(Komolyzenét egyébként a lassúsága miatt nem hallgatok. Ugyanis sajnos nem tudok "kikapcsolódni" ennek a világnak a rohanásából. Túl sok energiát emésztene fel a ritmusváltás...)

Kedves Lappantyú!
Írod:
"Tudod, endi, nagyon szép az, amit te gondolsz világmegváltás és -okítás gyanánt. De ne feledj el egy dolgot: egyetlen dologban vagyunk mi emberek egyformák: hogy emberek vagyunk és senki sem több ennél."
Te meg azt ne feledd, hogy ezzel semmit sem mondtál. Én igenis meg akarom jobbítani a világot, már amennyire tőlem telik. És ehhez ragaszkodom. És nem nem nyugtatom semmivel a lelkiismeretemet, még azzal se, hogy csak egy kis emberke vagyok. Bár az vagyok, és tudom hol a helyem a világban, tudom, hogy mennyit tehetek. És azt igyekszem meg is tenni.