Vovin Creative Commons License 1999.12.09 0 0 140

Kedves supertzar!

Egy dologban sikerült közös nevezőre jutnunk: nem értjük egymást.
Példaként említhetném a metal fénykoráról írt gondolatsort.Röviden: ha az ominózus meghatározást 1991-ben hagytátok volna el, semmi gondom nem lenne. 1996-ban ez a döntés nekem már mást jelentett.
Átolvasva a hozzászólásaidat megállapítottam hogy sokkal több dologban értünk egyet, mint nem.
DE: azokban a kérdésekben amelyekben vitánk van, soha nem fogjuk egymást meggyőzni.Továbbra is állítom, hogy a MHH számára már nem a zene az elsődleges, hanem önmaga fenntartása. Ha divatos a metal akkor azzal kell foglalkozni,ha éppen nem, akkor meg nyitni kell másfelé. Elismerem könnyen beszélek, hiszen nekem nem egzisztenciális kérdés a lap megjelenése, de így legalább más szemszögből is láthatom a dolgot.

Ti vagytok a szerkesztők, ti csináljátok a lapot, minden jogotok meg volt a lap tartalmát illetően azokról a változásokról dönteni, amikről korábbi hozzászólásaimban bővem írtam már. Ezeket a döntéseket én tisztán üzleti döntéseknek látom, amelyeket az olvasótábor növelése érdekében hoztatok./ A Prodigy jó ötlet, mert jól fogyott a lap, Ice-T meg nem azért ciki, mert semmi köze a HRHM zenéhez, hanem mert az olvasók visszajelzései rosszak voltak./ Ahogy írtam, ezeket a döntéseket a ti szempontotokból még meg is értem.
Ugyanakkor én szeretem a dolgokat tisztán látni. Ha biznisz, akkor legyen biznisz, és ne fárasszatok olyan utólag gyártott ideológiákkal, amelyek leginkább csak fügefalevelekhez hasonlítanak.
/Mondjuk az sem esett künönösebben jól, hogy hozzászólásainkban többször érintettük az utolsó válogatás ügyét, mégis más hozzászólásából tudtam meg, hogy a felkerülés feltétele bizonyos összeg kifizetése volt. Végső soron ezt is megértem, de miért nem lehet ezt nyíltan elmondani? Ha ez így igaz, ez is egy példa lehet az előbb leírtakra./

Jut eszembe a mail megérkezett, biztosan hozzá fog járulni látóköröm kiszélesedéséhez.
Köszönöm egyben a meghívást is. Egy jó beszélgetés mindig jólesik, néhány sör pedig különösen jól. Az említett bulira azonban nem megyek el. Előfordulhat hogy valahol összefutunk majd, bár erre azért mérget nem vennék.

Mindegy.Amit el akartam mondani a MHH-val kapcsolatban azt elmondtam, ezután már inkább csak önmagamat ismételgetném. Szóval távozok a topic-ból.

Üdv.

Előzmény: supertzar (104)