Aladin és a csodalámpa Creative Commons License 2021.10.04 0 0 32

Szilva bokór, ilyet látott valaki ? mert nekem életemben ez az első, a házunk előtt van egy SZILVA BOKÓR, élősövény formában de csak egy tő vagy egy fa ha szilva akkor ez szilva fa kéne legyen..Szilvafából faragott királyfi, vagyis bokór kis bokór, lefilmezem és behozom egyszer. Itt van a ház előtt.

- van termés is rajta, normál zöldövezet..:O

DIÉTA..Ilyet se láttam még, 3 napja fogtam magam SZIGORÚ DIÉTÁ- ra, ahogy alább is irva van, két három hónapja hümmögésbe fogott a májam, mit csinálja DIÉTÁZOK, Eddig MINDEN OKÉ,  ami ÉERDEKES, hogy ez alatt a 3 nap diéta alatt tehát ma hétfő, elkezdtem szombaton, tegnap vasárnap két nap, ma hétfő a mai nappal harmadik napja csaj joghurtot kefirt és szánát(egy fajta joghurt ez is itt Romániában) eszek Liter számra iszom azaz. + HALKONZERV, é svettem valami sült vagy lesózott halat is 3 darabot, hú de finom vol, azonkivül csirkehust is ettem tegnap is ma is...de az ÉRDEKES, az hogy úgy megerősödtem ezelatt a három nap alatt, hogy ...NEM IS TUDOM LEÍRNI..

LEHAGYTAM 1 csomó mindent napi 3 - 4 kávé amiből 2  - 3 nesszkávé, szalámi szalonna tojás rántotta SEMMI, mindenről leszoktam, vagyis le fogok szokni ..

Arról hogy mennyire erőbe jöttem: eddig 27° C volt a szobámban, ennél kevesbben nem birtam, most 22 van..ez 3 nap alatt változtam igy meg, le kell/kéne vigyem 16 fokra, az az EGÉSZSÉGES, vagy már TÚL EGÉSZSÉGES..

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159503400&t=9248218