11_11 Creative Commons License 2021.10.01 0 0 3602

Énok könyvét  ha elolvasnád, nem is az emberek követték el  a legnagyobb bűnt , amin  én is meglepődtem !

2 magról van szó . 1 Mózes:3: fejezet:12-15 16-19

12 Az ember így válaszolt: „Az asszony adott a fáról, akit mellém rendeltél, azért ettem.” 13Az Úristen megkérdezte az asszonyt: „Mit tettél?” Az asszony így felelt: „A kígyó vezetett félre, azért ettem.”

14 Az Úristen így szólt a kígyóhoz: = bukott ANGYAL „Mivel ezt tetted, átkozott leszel minden állat és a mező minden vadja között. Hasadon csúszol, és a föld porát eszed életed minden napján.

Kígyó =  bukott   Angyal 15 Ellenkezést vetek közéd és az asszony közé, a te ivadékod és az ő ivadéka közé. Ő széttiporja fejedet, te meg a sarkát veszed célba.”  

Évához szól 16 Az asszonyhoz pedig így szólt: „Megsokasítom terhességed kínjait. Fájdalmak közepette szülöd gyermekeidet. Vágyakozni fogsz férjed után, ő azonban uralkodni fog rajtad.”

Ádámhoz szól 17 Az embernek ezt mondta: „Mivel hallgattál az asszony szavára és ettél a fáról, jóllehet megtiltottam, hogy egyél róla, a föld átkozott lesz miattad. Fáradsággal szerzed meg rajta táplálékodat életed minden napján. 18 Tövist és bojtorjánt terem számodra. A mező füvét kell enned. 19 Arcod verítékével eszed kenyeredet, amíg vissza nem térsz a földbe, amiből lettél. Mert por vagy és a porba térsz vissza.”

Nem  a Teremtőt kell hibáztatni mindenért !  Kérlek  Énok könyvét : 69: fejezet: 1-12- ig  le írtam  olvasd el.    

Szeresd felebarátodat mint önmagadat ! ÁMEN

Előzmény: pudingman (3599)