Na akkor az mp3-ról egy pár szót!
Jó supertzar te nem élsz az mp3-al, mert azt az új lemezt hallgatod meg amelyiket akarod. De én egy hónapban max 10 rugót tudnék új lemezre költeni, és ebből a pénzből jó ha három lemezt meg tudnék venni. Úgyhogy maradok az mp3-nál.
Hogy mondta Ice-T, ha nincs pénzed megvenni az új lemezt, akkor lopd el. Ezt most én úgy mondom, ha nincs pénzed megvenni, akkor kérd kölcsön, és szedd le mp3-ba. Az olyan genyót, aki ezt pénzért adja tovább azt én is lelőném.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy magyar zenekar cd-jét nem szedem le, mert leszedem. De őket úgy támogatom, hogy elmegyek a koncertjükre, és nem belógok (pedig soxor megtehetném), hanem megveszem a beugrót.
Szerintem a kezdő magyar u/g bandák megmentője lehetne az mp3. Gondoljatok bele, hogy a Hammerhez nem egy párszámos CD-melléklet járna (pedig már ez is nagyon fasza), hanem 15-20 magyar demós csapat teljes demója, a promóciós annyaggal együtt. És ha a kétfülűek megismernék a zenekarokat, a koncertekre is többen járnának.
Tényleg adamskij te melyik bandában játszol?
Supertzar nincs kedved elküldeni a Hammer CD-t. Csak leszedem, és már küldöm is vissza. Jó-jó-jó el ne küldj már Havalyra csak vicc volt :))) (ui. csak a teljes albumokat gyűjtöm :))) Ja és tényleg a Hammert is mindig megeveszem, pedig le is fénymásolhatnám.
Hell awaits!