Szia!
Egyes labirintusokban úgynevezett kaszinók vannak, ahol dobókocával lehet nyerni. Valamennyi arany ellenében háromszor próbálkozhatsz.
Négy egyforma, három egyforma stb. megtételével. Úgy tudom, hogy 6 óránként lehet megismételni a próbálkozást, szintén három próbálkozásod
lehet, szintén aranyért. Addig lehet folytatni, amíg az adott labirintusban tartózkodsz. A nyeremény a megtett téttől függ. Aranyat kapsz érte.
Én még egyszer nyertem, de Gép már szép számmal.
Szellemirtás: Lehet a piactéren venni olyan kártyát, hogy a szellemet kihívod ellenfélnek. Elvileg 10*-os erősségű. Amennyiben megvered,
kártyát, vagy aranyat kapsz érte - ezt Gép jobban tudja - . Nos, Gép előszeretettel írtja a szellemeket már elég hosszú idő óta és elmondhatom,
hogy nagyon ügyes eme tevékenysége során. Rengetegszer legyőzte már.
A trónfoglalással kapcsolatban: Van két ember, aki az általunk még be nem járt labirintusban elfoglalta a bajnoki széket. Akkor, amikor éppen
abba a labirintusba kerülünk ahol ők ülnek a trónon, számunkra szinte lehetetlen megverni őket.
Sajnos rengeteg ilyen labirintus van, így esélyünk sincs a trónfoglalásra. Becsületből kihívjuk őket, de nyerni még sosem tudtunk ellenük. Van olyan
kártya, "nem adom fel" amit a piactéren meg lehet venni. Annak a használatával újra lehet próbálkozni a trón elfoglalásával, de erre a két emberre nem szoktuk elpazarolni.
Amennyiben valamit kihagytam, Gép biztos kiegészíti az információmat.
Üdv. Anikó