backspace Creative Commons License 1999.12.08 0 0 12
szoval, hmm, igen, FIKA!

ha a kelet-nyugat masik oldalan elnek, havi $4000-bol nem fikaznek, ahogy nem is fikaztam, hanem payingeltem szepen havi 23 bucks-ot a havi korlatlan helyi telefonalasert, es 105 darab TV csatornaert, amiben nem epp muvesz csatornak voltak, de volt mit nezni (VH1, E!, discovery ch., history ch. fox, sci-fi ch. es meg sorolhatnam holnapig, persze a fele community meg shopping ch. volt). Ezt alapul veve 200-600 Ft kozott kellen lenni a telefonszamlam es kabeltv dijamnak egyutt. Na ha akkor nem fizetek az mar tenyleg! Lampavasra velem!
Nem akarok messze menni, mert az inkabb a Politika ala valo lenne, de csak gondolkozz el az osszefuggeseken, (szerzoi jogvedelem kinek a jogait vedi, bunozes felszamolasa stb).
Kicsit nagy az ollo a keresetek es az arak kozott, es en nem is csepeli ontomunkas vagyok 8 eve munkanelkul 7 gyerekkel rokkantositott asszonnyal.
Teny, meg kell vedeni a holland paradicsom termelok es a svajci csokoladegyarak, a nemet aramszolgaltatok es a francia gazszolgaltatok jogait.

ilyen emberekre van ma szukseg, meggyoztel!

no more fika es no more comment!

BS

Előzmény: korx (10)