Surant Sil Creative Commons License 2021.09.26 -1 6 16833

Teljesen egyetértek Veletek a meccsel kapcsolatban, csak gondoltam inkább erősítem a pozitív véleményt a szezonkezdetünkről. :)

Az hogy 1 idegenbelit hoztunk, egyelőre egy jó eredmény és a csapat játéka, mentalitása is bizakodásra ad okot. Ha azt nézzük hogy ZTE ellen 3mal kaptunk ki úgy hogy Price totál betli, bíráskodás kicsit hazai pályát fújt, és emellett gyenge pattanózás és ebből rengeteg második esélyből kapott pontunk volt azt jelenti, hogy fejlődhetünk bőven a szezon során.

Priceban bízom mert ő ennél sokkal tobbet tud, őt tegnap sajnos teljesen jegelni kellett volna, de Lazics bízott benne, ez most nem jött be... Egy dolog van ami aggaszt az pedig a triplázásunk. Martin természetesen center tőle nem elvárt, bőven jó amit hozott eddig a 2 meccsen. Ford sajnos nem egy Rivers távolról, úgy látszik a hajigálás még Svájcban elment, viszont középtávolról és közelről még mindig jó scorer. Itt kéne hogy Price magabiztos legyen, mert Hilliard is ahogy néztem középtávolról biztoskezű, távolról kérdés milyen napot fog ki. Boris meg hát Boris, szépen fejlődik, de triplavető sosem lesz belőle. :D

A védekezésben a hajtás, pörgés nekem nagyon tetszik, sajnos most több extra is bejött a zte-nek, ez van. 1. negyedben voltunk rozsdásak de onnan is sikerült felpörögni.

Még Roli meg Csorvási kéne hogy fellépjen hasznosan a 15-20 percükkel amit kapnak, egyelőre ők keresik magukat, de ez is csak jobb lehet.

Szombaton az Oroszlányt verni kell, szerintem biztos győzelem lesz és remélem sok hazai és vendég szurkoló lesz.

Ui.: én most küldtem a +-t ellensúlyozásként :D