N.21 Creative Commons License 2021.09.26 -3 4 16831

Németh Ákostól ez b+ sehol nem volt szabályos védekezés a végén, konkrétan ellökte Hilliardot. Aki, mivel nem emelte dobásra, simán kettőt dobott volna, mert 5. csapatfault lett volna. Az meg nem lett volna elég az egyenlítésre. 

Viszont Borisz szerintem jó döntést hozott, ez hazafelé vitat téma volt köztünk.

Egyértelműen két passz opciója volt neki, hogy triplát dobasson valamelyik társával: jobb kézre sarokba Price-nak, vagy Hilliardnak, hogy középről szemből dobjon. Szóval egyrészt Price-ra kettő védő is kirontot, és max egy nagyon elkeseredett, reménytelen dobás jöhetett volna tőle. Arról nem is beszélve, hogy egész meccsen nem ment neki a játék sem, és a dobás sem.

Hilliarddal szemben viszont csak egy védő jutott, előtte egy perccel se pont ugyanonnan dobott egy sikeres triplát és ment is neki a pontszerzés.

Kár, hogy nem sikerült, de szerintem Borisz jól választott a két opció közül, élőben olyan szar helyről nézve ez kérdéses volt, igaz nem nekem. :)

Erről a felháborító vendégszektor kialakításról és a két toi toi wc-ről (amiből az egyik amikor én mentem oda alapból üresen is zárva volt, másik meg bűzlően tele) meg csak annyit, hogy magukat járatják le a ZTE csarnok üzemeltetői, tiszta Balkán baszki.