N.21 Creative Commons License 2021.09.26 -1 5 16828

Jo volt ujra meccsen lenni ilyen hosszu ido utan, jo volt ujra idegenbe elkiserni a csapatot, csak kar, hogy nem gyoztunk. Az elso negyedben mintha tompak lettunk volna es en ereztem egy kis egyenlotlen mercet is Kapitanyek reszerol, termeszetesen nem a javunkra. A magas negeruk akkor nagyon elt, nem tudtuk levedekezni ot. Aztan amikor lecsereltek hosszabb idore (kb egy negyednyi jatek utan, wtf., ennyi a szufla most neki??), feleledtunk, es szepen ledolgoztuk a hatranyunkat. A harmadik negyedre ki-ki meccs lett belole, es a vegeig igy is maradt. A vegen nem lattam mi tortent (egeszen felhaborito volt, hogy a vendegszektorban ekkora teruletet lezartak, persze azt, ahol aranylag meg normalisabban lehetett volna latni, kosz ZTE, ja nem) Hilliard szimplan elesett-e, vagy felloktek, de a lenyeg, hogy sip nem jott, igy nem tudunk meg radobni sem az egyenlitesert. A vereseg fo okanak en elsosorban azt gondolom, hogy Price betli volt (beteg esetleg, vagy serult?) es hogy a zetes neger iranyitonak volt vagy 4 pumpa-pumpa-pumpabol utolso masodpercekben jo dobasa, kozte triplak is, es ez demoralizalt. Aztan igen, a sok engedett tamado lepattano az ellenfeltol, azok sem jottek jol. 

A vendegszektorban eleg sokan voltunk, en nem szamitottam ennyi emberre, foleg hogy pentek delutan derult ki, hogy jegyet csak online lehet venni. Oda fele meg megszamoltuk, es akkor 48 jegy volt eladva, de ennel vegul sokkal-sokkal tobben voltunk, saccperkb 100-at mondanek. Szurkolgattunk is, de meg ebben is van hova visszarazodni, a covid ezt is szetbaszta :(

Az OSE ellenit, ha behuznank, azt mondom vallalhato lenne a rajtunk. 

Hajra, Kaposvar!