kígyószisz Creative Commons License 2021.09.25 -1 2 12384

Érdekes, hogy sokan másképp látják, egyesek szerint Márki-Zay volt tegnap a legjobb, mások szerint Dobrev.

Jakab és Karácsony fáradtnak tűntek. Ami nem csoda, mert Jakab naponta 3-4 utcafórumot tart (ő maga mesélte el), és Karácsony is járja az országot, eközben eleget tesz a fővárosi dolgainak is. 

Jelenleg azt írják szinte mindenhol, hogy a második forduló Karácsonyból, Dobrevből és Márki-Zayból fog állni (feltéve, hogy lesz, és egyikük sem éri el az 50 %-ot az első fordulóban). 

Ami Karácsonyt illeti, neki azért néhány dologban eltérő a véleménye a többiekétől és én, a magam részéről, örülnék, ha ezeket megcsinálhatná. De nekem azzal sincs gondom, ha marad főpolgármester, én elégedett vagyok a működésével, és remélem, egy következő kormány nemhogy agyomnyomni és kivéreztetni akarja majd a fővárost, de támogatja a törekvéseiben. 

Hódmezővásárhelyről nem igazán tudok semmit, csak azt, hogy a mostani közvéleménykutatás szerint ott Lázárt választanák meg megint, ha most lenne a választás.    

Előzmény: műholdpilóta (12379)