luckuty_ Creative Commons License 2021.09.24 0 0 85969

"Jobban ki van találva." Még szép. Eltelt közben némi idő, ami alatt a szotver is, hardver is jócskán fejlődött. Az olyan gépeken, amin az index fóruma bőven futott, a fb meg sem nyikkanna. És ott voltak a szoftveres ötletek is, pl. a magyar iwiw.

Moderálás. Igen, itt van, a fb-n nem okvetlen. Illetve könnyen kitehetnek egy általad feltöltött, egy szoptató anyát ábrázpló művészi kép miatt, mert illetlen tartalom.

Egyáltalán, nincs kitalálva, hogy mit szabad, mit nem, engem fenyegettek meg életveszélyesen - jó, aki ezt tette, tudtam róla, hogy talán még nálam is vénebb, és a tengerentúlról írja bölcsességeit, így olyan nagyon nem rettentem meg, hogy valóban lelő - de, amikor bátortalanul jelentettem a fb-nek, azt kaptam válaszul, hogy nem sértett az illető semmilyen szabályt.

Most meg Molnár Gyuri lengette be, hogy kitesz a csoportjából szigorúan a demokrácia jegyében, hiszen ő akkora demokrata, mert vitázni mertem vele, hogy joga van-e a lópálya bérlőjének és kezelőjének bekeríteni a területet, és ezzel kizárni azokat, akik illetéktelenül be akarnának menni.   

Előzmény: atszusztvuyet (85967)