vajasmézes cipó Creative Commons License 2021.09.24 -3 5 11682

A szervezők érdekes, de érthető voksolási módszerről is beszámoltak. Hétfőn a Gyulához tartozó Gyulaváriba több gyulai is kiment, feltehetően azért, mert itt kevésbé vannak a helyi hatalom szeme előtt. Sokan attól tartanak ugyanis, ha a helyi fideszes vezetők látják, hogy részt vesznek az előválasztáson, abból bajuk lehet. Egy másik aktivista arról beszélt a Narancs.hu-nak, hogy a Gyulához közeli Sarkadra több gyulai, az önkormányzati intézményekben dolgozó ember ment voksolni. Az utazással járó kényelmetlenséget és az időveszteséget azzal magyarázták, hogy félnek az esetleges retorzióktól, ami a békési fürdővárosban érheti őket.

Az ilyen kamu dumákkal A sunyi liberális PC média topikot tessék felkeresni.

Ha pedig igaz lenne - amit kétlek, áljogászunk csak a hazudozásban villog -, az is kiderül, hogy milyen gyáva tetvek a szavazóik. Zsák meg a foltja.

Ezért van annyi "független", meg annyi "márnememlékszemkireszavaztam" országszerte.

Ha engem megkérdez valaki, évtizedek óta nyíltan vállalom magyar, konzervatív, keresztény és Fidesz-támogató (tagja vagyok) voltomat. Akinek nem tetszik, kívülről tágasabb.

Előzmény: Alf,a hím (11677)