Kedves Hozza(m)szolok!
Nagyon koszonom a valaszokat, a videok egy reszet ill paksinuti oldalat is valaha nezegettem,, de most felfrissitem :)
A magyar tema tulajdonkeppen lehet, hogy nem is olyan fontos. A legjobb lenne a finn tema, -itt elek - de ez a hobbi itt eleg gyerekcipoben jar, asszem H0 ban lehet talan ket mozdonyt kapni, az aruk 800 eur korul van, es mar egyik sem megtalalhato a nagyvasuton. Szoval ehhez kepest a magyar tema igazi kincsesbanya :) Lehet, hogy akkor ÖBB lesz, vagy nemet, azokbol van igazi valasztek, akar barmelyik meretaranyban, es hat gondolom, talan olcsobbak is ennel fogva valamivel. A gyerekeknek ugyis tok mindegy, hogy magyar vagy nemet.
Eloszor is megcsinalom magat az asztalt, es ha az kesz, arra felrakjuk a gyerek H0as piko kezdokeszletet, kicsit eljatszik vele, legalabb nem a szonyegen kell fetrengeni.
Akkor mar jobban latszik az eletben is, hogy egy ovalis kor meg egy mellekvagany hogyan is nez ki egy ekkora helyen, mi es hogy ferne meg el.
Es akkor most meg csak az a kerdes, hogy - akar H0 akar nem - szerintetek erdemes pl egy digit kezdokeszletet venni, ugyertem, lehet-e azt kesobb boviteni, vagy csak ugymond penzkidobas, mert ugyis masik (nagyobb?) kell mindenbol? Nyilvan a legjobb az, ha eloszor megvan a terv, aztan a hozza valo sinanyag, jarmuvek, stb. Vagy mindegy?
A regi terepasztalomrol sajna nincsenek mar kepek, pedig emlekeim szerint azon is voltak viszonylag jo megoldasok, csak mar nem emlekszem pontosan. Hiaba na, oregszik az ember :)