Hokutoriki
2021.09.24
|
|
0 0
6599
|
Szép napot, eddig nem igen szóltam hozzá a dolgokhoz, mert eléggé egyesélyes Yokozuna-Run volt a torna, de ma már nemcsak Teruno veresége miatt mondom, hanem ahogy például lesétált a Dohjo-ról, talán most lehet elkapni őt. Egy hullámzó Shodai, és egy felszabadult Takakeisho ellen vélhetően még mindenképp ki kell állnia, ők már nem győzhetnek (ha reálisan nézzük), de beleköphetnek a nagybajnok ramen-jébe. Bár őszintén szólva Onosho-n kívül most nem látok más kihívót, persze ott van az Endo-Myogirju-Okinumi trió, belőlük a teljesítményüktől függetlenül nem tudom kinézni, hogy Yusho-t nyerjenek. Túl régóta vannak már ott, és ha eddig egyszer se kerültek soha még a yusho közelébe se (na jó, talán Endo egyszer még 2016-ban), ahhoz Kyokutenhoi csoda kéne, hogy ez megtörténjen. Mondjuk, én szeretem az efféle csodákat, úgyhogy bízok benne. Minden erőmmel a veterán Okinuminak drukkolok most, de Endo-nak is örülnék. Ennek ellenére, most mondok egy merészet: szerintem Onosho ezt behúzza. Hacsak Terunofujiban nem ébred fel valami olyan Jokozunai büszkeség, ami a torna végi erőnléti formahanyatlással is dacolni fog. |
|