BitMiller Creative Commons License 2021.09.23 0 0 16850

JóNapot AdjIsten! :)

Új vagyok még eme topikban, hozzászólóként végképp. Az Élet úgy hozta, hogy kíváncsi lettem 6 éve tulajdonlott 2004-es, 1.2-es, ferdehátú Kalos-om felépítésére - és szétbontására :)

Köszönésem után kérdéssel kívánom folytatni kezdésemet:

Hogy tudok hozzáférni a jobb oldali oldalvillogóhoz? Igazából nekem az is elég, ha csak az oda vezető vezetékhez férek hozzá, mert arra szeretnék rákötni. Bár, ha majd cserélni kell, mégis jó, ha tudom, hogy köll... Mindenhol csak az első és hátsó lámpáról írnak.

Egy másik:
Műszakiztattam meg szereltettem a gépet, és később vettem észre, hogy úgy kaptam vissza, hogy a levegőirányító tekerentyűt nem tudom beállítani arcfújás állásba (legbaloldalibb). El tudom odáig csavarni, de feszül, és visszarugózik. Mi a bánatot csinálhattak vele, hogy ez ilyen lett? Beejtettek valami csavart valahová? Nem is kértem szellőzőtisztítást...

Harmadik:
Azt is most vettem észre, ahogy a motorháztető alá néztem, hogy a kocsival szemben állva leghátul, két oldalt, a sarokban van egy-egy műanyag gomba kupak, ami a felfüggesztés tetejére zár rá gondolom, tán rozsdásodás ellen. No, a jobboldali le volt téve melléje, a bal meg már szerintem ki is esett a motortérből... Mi annak a neve vajon? Ha már gyárilag volt rajta, szeretném pótolni.

Előzetes köszönetemet szeretném kifejezésre juttatni bárminemű segítséget jelentő válaszért!

Egyébként van bennem egy halovány elhatározás, hogy végigolvasom ezt a topikot, de még csak ott tartok, hogy veszegetik az emberkék a kocsikat, és még nem kell semmit szerelni :D , és mindenki el van ájulva (én is, pedig első kocsim, de nem is vágyom lecserélni) - szívet melengető érzés.