"Ne haragudj,de szerintem igazi come backrol akkor beszélhetünk ha az mtv és a vivan is játszanának ne adj isten fö müsöridöben true metal zenekarokat. Ha undergound szinten van valami mozgolodás az még nem igazi Come back :)"
- Nem lehetne már hanyagolni ezt a true metal emlegetést? Én szándékosan eurometalt írtam, mert sokkal többről van szó, mint egy Sacred Steelről. Az egész európai underground metal dolog az utóbbi három évben érezhető módon megerősödött. Nyilván a Dynamo fesztiválon sem véletlenül volt a Manowar az egyik fő banda. És épp ez a szép az egészben. A Manowart kitette a multi kiadó (a sokadik), nincsenek egyik ker. tévében sem, és mégis őket választják főbandának, míg a másik napon a mainstream rockcsapattá fejlődött Metallica volt a headliner. Most képzeld, mi lenne a mostani zenekari túltengésből, ha még a kereskedelmi tévék is nyomnának metal klipeket. Az összes H-Blockx rajongóból hirtelen fulltime metalista lenne.
A mostani underground erősödésből nemcsak a kardos, szegecses bandák profitálnak, hanem mindenki. Az egykori és új thrash csapatok, a viking metal bandák, a prog.zenekarok az Opethtől a Vanden Plas-ig, a dallamos bandák, és persze nem utolsósorban a rajongók. Aki persze az utóbbi két évben metalból átment Depeche Mode-ba, Radioheadbe, vagy Pink Floydba, annak újra meg kell találnia a torzítót, de hát ez van... Mindenkinek azért nem lehet jó egyszerre:)))
"Igen mert a müsoros cd kurva drága, de itt promo cdkröl van szo az elöállitási költség nagy a kazetta és cd között ? Nem hiszem hogy akkora a diferencia."
- Attól, hogy promo CD-ről van szó, még nagyon komoly jogdíjakat kellett kifizetnünk. Ráadásul a CD esetében nemcsak az előállítás drágább, mint az MK-nál, hanem még a jogdíj is magasabb. Ezeket a jogdíj kifizetéseket vállalhatták volna át a kiadók, de azt mondták, hogy nem éri meg nekik.