Pici1111 Creative Commons License 2021.09.21 0 0 13657

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni. (5 ajtós Lacetti)

Van ez a kényelmi funkció, hogy ha be van kapcsolva a tompított és leveszem a gyújtást és ki is veszem a kulcsot akkor fent marad a helyzetjelző. Viszont ha kinyitom a bal első ajtót elalszik a helyzetjelző magától. Ez az utóbbi egyik napról a másikra nem működik tehát rajta marad a helyzetjelző és így le kell kézzel kapcsolni teljesen. Mi lehet a gond!

A Bim bam sem működik mikor bent van a kulcs a gyújtáskapcsolóban és kinyitom a bal első ajtót.

A bim bam amúgy működik mert indítás után megszólal. A belső világítás is felkapcsol ha kinyitom a bal első ajtót. Megnéztem az összes biztosítékot mind épp. A bal első ajtó mögötti oszlopban levő is!

Ezen felül nem működik a csomagtér világítás ha kinyitom a csomagtartót, de ennek tudom mi a baja valószínű a kapcsoló vagy a csatlakozónál van valami ezt már megcsináltam korábban. Nem tudom össze függ a két hiba mert csomagtér világítás előbb romlott el de az ajtónyitó bim bam jó volt és le is kapcsolt a világítás.

A csomagtérben világit az izzó mikor kinyitom bármelyik ajtót csak a csomagtér ajtó nyitásánál nem de ennek mint írtam nagyjából tudom mi a hibája.

Lehet a gyújtáskapcsolónál lehet valami mert a Nexia-nál volt hogy a miatt nem ment ha jól emlékszem a szeleztető ventilátor!

Valakinek van konkrét ötlete mert ha nem muszáj nem vinném szerelőhöz!